Реал Мадрид - Кадис по ТВ: Къде да гледаме, може би, шампионския мач на "кралете"?


Реал Мадрид - Кадис по ТВ: Къде да гледаме, може би, шампионския мач на "кралете"?
Снимка: GettyImages

898 0

Реал Мадрид приема борещия се за оцеляване Кадис в, може би, шампионския мач на "кралете". Двата тима излизат един срещу друг в събота, а всичко, от което се нуждае "белия балет", е победа и щастливо стечение на обстоятелствата.

Възпитаниците на Карло Анчелоти имат записани 26 победи, 6 равенства и едва 1 загуба през сезона в Ла Лига, които им отреждат заслуженото първо място в класирането. "Белите" са с актив от 84 точки - на 11 пред втория Барселона. 5 кръга преди края, "лос бланкос" се нуждаят от победа над "отбора от заливчето" и грешна стъпка на каталунците, за да се поздравят с жадувания трофей. Малко по-късно "блаугранас" мерят сили с Жирона, която неведнъж през кампанията обърка сметките на водещите отбори.

Кадис от своя страна е на съвсем противоположния полюс, борейки се за оцеляването си в елита. В момента тимът има 26 точки и се намира на 18-ата позиция, която е в опасната зона. 17-и е отборът на Селта с убедителните 5 пункта повече, които не дават право на грешка на "жълтата подводница". Играчите на Маурисио Пелегрино със сигурност ще дадат всичко от себе си на "Бернабеу".

Преди Реал Мадрид - Кадис, къде да гледаме НА ЖИВО

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг 38 пъти. Логично, "лос бланкос" доминират категорично с 26 срещу 4 победи и 7 равенства. Последният път, когато двата тима се срещнаха, бе през ноември и завърши при резултат 0:3 в полза на "белите".

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между "кралския клуб" и "отбора от заливчето" е с начален час 17:15 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Макс Спорт 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Реал Мадрид - Кадис НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички