Осакатен Реал Мадрид продължава в Ла Лига - какво още можем да видим от Белингам?


Осакатен Реал Мадрид продължава в Ла Лига - какво още можем да видим от Белингам?
Снимка: Getty Images

2052 0

Реал Мадрид започна новия сезон в Ла Лига успешно - с победа при трудното гостуване срещу Атлетик Билбао. В срещата бе загубен още един изключително важен футболист в лицето на Едер Милитао, който също ще бъде аут за месеци. Добрата новина извън трите точки бе представянето на Джуд Белингам. Той се разписа още в своя дебют, а и извън това показа страхотна игра.

Реал Мадрид ще търси победа и във второто си гостуване от Ла Лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това "кралския клуб" да запише победа и във втория кръг, в който отново е гост, е 1,42. Ставката пък за това домакинът Алмерия да нанесе поне на хартия изненадващо поражение на Карло Анчелоти и компания е 8,00. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 5,20.

Те се изправят един срещу друг в събота, 19-и август, от 20:30 часа българско време. А след представянето на Белингам в дебюта му срещу Атлетик Билбао той вече е и сред фаворитите за голмайстор на отбора. С по-добри шансове да се разпишат (според специалисти и анализатори) са единствено Хоселу, Винисиус Жуниор и Родриго.

Може ли Белингам да стане изненадващия голмайстор на Реал Мадрид?

Коефициентът на efbet за това Белингам да вкара по всяко време е 3,25, докато за това да реализира първото попадение в срещата е 8,40. Съответно за Хоселу да вкара по всяко време е 2,10, а за бразилците Винисиус Жуниор и Родриго е напълно идентична ставката - по 2,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички