Нов удар по Реал Мадрид: Едер Милитао е аут поне за 6 месеца


Нов удар по Реал Мадрид: Едер Милитао е аут поне за 6 месеца
Снимка: Getty Images

2712 0

Реал Мадрид получи още един тежък удар след контузията на Тибо Куртоа. Втори важен играч на "белия балет" ще е аут за няколко месеца и това е Едер Милитао.

Лоша новина за Реал Мадрид - остава с трима в защита

От Реал обявиха това официално чрез изявление: "След направените тестове на нашия играч Едер Милитао, той е диагностициран с разкъсана предна кръстна връзка на лявото коляно. Играчът ще бъде опериран през следващите няколко дни".

Той се контузи по време на победата срещу Атлетико (Мадрид) на "Сан Мемес" с 2:0. Той напусна терена 5 минути след началото на второто полувреме, като имаше оптимизъм за състоянието му, тъй като напусна ходом, а не на носилка. Надеждите бързо обаче се изпариха.

По всяка вероятност Милитао ще бъде извън игра поне 6 месеца. Контузията оставя Анчелоти с трима здрави централни защитници: Алаба, Рюдигер и Начо. Тримата трябва да се сменят и да разпределят всички минути през следващите месеци, в които Милитао няма да може да участва. Освен ако от Реал не действат бързо на трансферния пазар, за да привлекат нов бранител. Както се очаква да направят и със заместник на Тибо Куртоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички