"Няма да загубя това качество" - обещанието на Гави пред майка му, което не може да изпълни


"Няма да загубя това качество" - обещанието на Гави пред майка му, което не може да изпълни
Снимка: GettyImages

4645 0

Футболистът на Барселона и Испания Гави отговори на критиките около прекалено агресивния му стил на игра. През този сезон в Ла Лига Гави взе участие в осем мача, в които записа гол, асистенция и три жълти картона.

"Няма да загубя това качество"

"Шави се опитва да ме направи по-добър, говори ми много. Понякога преглеждам мачове и си мисля: "Как изобщо си помислих да направя това?“ Но майка ми страда най-много. Тя винаги ми казва да не влизам в пререкания на терена и много се ядосва, ако го направя. Но смятам себе си за играч, който се бори докрай и никога няма да загубя това качество. Готов съм да направя всичко по силите си за Барселона", сподели Гави.

"Визуализирам какво може да се случи преди важни мачове, виждам се как вкарвам гол. Винаги се опитвам да мисля за вкарване на гол преди мачове. Смятам, че мога да вкарам десет гола за Барса този сезон. Една от мечтите ми е да спечеля Шампионска лига, може дори да е най-голямата ми мечта. Вдигането на Шампионска лига с Барса е мечтата на всеки млад играч". Гави е сред най-важните играчи за Шави, но скоро се появиха твърдения, че от Барселона ще опитат да се разделят с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички