Не един, а два английски гранда искат Меси!


Не един, а два английски гранда искат Меси!

9688 0

Медиите на Острова отново лансират тезата, че Лионел Меси иска да напусне Барселона и да заиграе в най-богатото и комерсиално първенство в света - английската Висша лига. Подобни слухове се развихриха и миналото трансферно лято, а сега отново е техен ред, като вече имат по-солидна почва.

21 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА ЛИОНЕЛ МЕСИ

Причината Меси да обсмиля напускане на Барселона, според медиите на Острова, е присъдата му за укриване на данъци в размер на около 4 милиона евро. Появиха се информации, че бащата на Меси Хорхе се е почувствал подразнен от испанските власти и желае синът му да напусне страната и първенството на Примера дивисион.

МЕСИ БИЛ МАФИОТСКИ БОС

Хорхе Меси дори е влязъл в преговори с представители на Челси за евентуален мегатрансфер. Челси беше най-сериозният претендент за Меси миналия сезон, като дори спонсорът "Адидас" бе готов да плати част от космическата сума за футболиста, равняваща се на 250 милиона евро.

ЕТО КАК МЕСИ ПРЕВЪРТЯ ФУТБОЛА

Заради присъствието на Хосеп Гуардиола в Манчестър Сити "гражданите" също са възможна дестинация за Бълхата, ако той наистина реши, че му е писнало от проблемите с испанските власти и реши да предприеме нов ход в кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички