Най-резултатният играч за сезона може да оглави нападението на Реал


Най-резултатният играч за сезона може да оглави нападението на Реал

1935 0

Головата машина на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски може да се озове на "Сантяго Бернабеу" с екипа на Реал Мадрид. Това е поредният трансферен слух, свързващ нападателя на баварския колос с "белия балет".

Този път обаче за това намекна лично агентът на играча. Въпреки това преговори на ниво футболист - клуб все още не са провеждани.

"Не отричаме, че има интерес от страна на Реал Мадрид. Но, в същото време, нямаме никакви контакти между мен и клуба", сподели представителят на поляка.

Реал Мадрид иска да увеличи огневата си мощ, след като единственият типичен централен нападател в клуба е Карим Бензема, а неговата контузия оказа влияние върху остротата, с която "белите" атакуват.

Левандовски е приоритет за Реал Мадрид през лятото на 2016 година, след като цел №1 - Алваро Мората, продължава да настоява, че няма да приеме каквито и да е условия, за да се върне на "Сантяго Бернебеу". Испанецът има откупуваща клауза, заложена в договора за трансфер между Реал и Ювентус, но самият той има право да откаже завръщане в испанската столица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички