Кристиано: Ще дам всичко от себе си за фланелката на Реал Мадрид


Кристиано: Ще дам всичко от себе си за фланелката на Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1391 0

Кристиано Роналдо даде кратко интервю за Realmadrid.com и Realmadrid TV, след като получи четвъртата си „Златна обувка” и за пореден път записа името си в историята на футбола, този път като първият играч печел този трофей четири пъти. Португалецът заяви: „Много съм щастлив в момента. Това е един хубав момент в моята спортна кариера. Никога не съм мислил, че ще спечеля тази награда четири пъти. Може би един или два, да, но никога четири. А да бъда първият, който е постигнал това в историята на „Златната обувка” ме прави още по-горд”.

"Искам да използвам възможността и да благодаря на моите съотборници, на президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес и на феновете. Аз съм в най-големият клуб в света и точно заради това ние трябва да продължим да печелим трофеи.

Тази година ще бъде добра за нас, както в индивидуален аспект, така и в колективен. Ние продължаваме да работим усилено и да се подобряваме. Убеден съм, че това ще бъде една наистина много добра година за Реал Мадрид”.

Кристиано се обърна специално към феновете, за да им благодари:

Искам първо да ви помоля да продължите да подкрепяте отбора, както сте го правили винаги досега. Също искам и да ви благодаря за всичко, което правите за мен, за това че скандирате името ми и не спирате да подкрепяте отбора, което е най-важното. Мога да ви гарантирам, че ще дам всичко от себе си за тази фланелка и че заедно със съотборниците ми ще се опитаме да спечелим още колективни и индивидуални трофеи, за да зарадваме вас феновете”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички