Капитан на Барселона отрязал Интер


Капитан на Барселона отрязал Интер
Снимка: Getty Images / Guliver

1761 0

Легендата на Барселона Карлес Пуйол заяви, че миналата година е отказа предложение да стане помощник треньор на Роберто Манчини в Интер.

"Получих оферта, която ме изненада и беше чест за мен. Но когато реших да приключа кариерата си, имах време от почивка. Можех да съм и спортен директор на Барселона, но още трябва да свиквам с факта, че вече не съм футболист. Исках да играя до 41 години, като Паоло Малдини, но коляното ми имаше други планове", каза Пуйол пред El Pais.

След като отхвърли офертата на Интер, Манчини взе в щаба си на "Джузепе Меаца" бившият футболисти на каталунците и Манчестър Сити Силвиньо.

В същото време испанското издание Marca съобщи, че Пуйол е станал агент на защитника на Барса Марк Бартра. 24-годишният футболист е първият клиент на легендата, а преговорите между двете страни са продължили 4 месеца.

През този сезон Бартра има 11 мача за европейския клубен шампион във всички турнири, но няма пълни 90 минути на терена. В 7 от срещите пък той е играл 60 секунди, тъй като Луис Енрике го е използвал за смяна в продълженията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички