"Има нещо много сбъркано в Реал Мадрид"


"Има нещо много сбъркано в Реал Мадрид"

1710 0

Бившият старши-треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти е категоричен, че нещо много сериозно и на много дълбоко ниво не е наред в "кралския клуб", визирайки честите контузии, които получават почти всички футболисти на тима, без Кристиано Роналдо.

От началото на сезона до момента и Рафаел Бенитес, и Зинедин Зидан рядко разполагат с пълния набор от футболисти в клуба, а най-честата причина представлява "мускулни проблеми".

"Фактите сочат, че в Реал Мадрид нещо се върши изключително слабо. От старта на сезона в тима има 22 мускулни контузии. Правете си изводите, но в клуб като Реал такава ситуация просто не е нормална", категоричен беше Анчелоти пред "Sina Sports".

Той защити и избухването на Кристиано Роналдо, като италианецът е категоричен, че португалският ас е имал предвид физическото състояние на футболистите в тима.

"Той говореше за физическото състояние и проблемите на своите съотборници. Истината е, че има твърде много контузии в клуба. Такъв беше и случаят в последния ми сезон там", допълни Анчелоти.

От следващия сезон дон Карло поема Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички