Голямото разочарование за Зинедин Зидан


Голямото разочарование за Зинедин Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

3279 0

Жребият за четвъртфиналите в Шампионска лига беше изтеглен в петък и един от най-силно разочарованите е Зинедин Зидан. Старши-треньорът на Реал Мадрид призна, че Ювентус със сигурност е бил съперник, който "кралете" не са искали в четвъртфиналната фаза на надпреварата.

"Искаше ми се да избегнем този съперник, но това е жребият. Юве е толкова силен, колкото беше и през миналия сезон. Ще бъде тежко.Шшансовете са 50/50. Всеки път, когато се изправям срещу Ювентус, се разчувствам, защото изкарах пет години в този клуб", заяви Зинедин Зидан на пресконференция преди следващия мач на "белия балет" в Ла Лига.

Реал Мадрид няма успех над Ювентус в елиминационна фаза в два мача, откакто беше създаден новият формат на КЕШ, който познаваме като Шампионска лига. Двата отбора са се срещали 4 пъти до момента, като и в 4-те случая Ювентус е отстранявал "кралете".

Иначе Зизу коментира и ситуацията в Ла Лига и целите на отбора, който отдавна не е в спора за златните медали. "Заради ситуацията е трудно да се борим за титлата, но пък трябва да приемаме всички двубои като важни. Ако сега сме трети, следващата ни цел трябва да бъде да излезем втори”, обясни френският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички