Главоболие за Анчелоти: Реал Мадрид даде свидна жертва след Ел Класико


Главоболие за Анчелоти: Реал Мадрид даде свидна жертва след Ел Класико
Снимка: GettyImages

2165 0

Испанският гранд Реал Мадрид обяви официално на своя уебсайт, както и в социалните мрежи, че основният полузащитник на клуба - Орелиен Чуамени, е получил неприятна травма след победата над Барселона с 2:1 в Ел Класико вчера (28 октомври).

Какво съобщиха мадридчани?

От Реал Мадрид заявяват следното: "След проведените изследвания на нашия играч Орелиан Чуамени от медицинските служби на Реал Мадрид, той беше диагностициран с непълна стресова фрактура на втория метатарзал на лявото стъпало. Очаква се развитие".

Няма яснота колко дълго ще отсъства Чуамени от терените, но "El Chiringuito" съобщава, че времето за възстановяване от подобна контузия е от 6 до 8 седмици. Чуамени е поредният футболист на "лос бланкос", който влиза в лазарета и се присъединява към контузените Арда Гюлер, Едер Милитао и Тибо Куртоа.

Чуамени се превърна в основен играч на мадридчани след трансфера си от Монако в "Сантяго Бернабеу". Французинът, заедно с Джуд Белингам, оформи едно от най-опасните дуота в световния футбол. През настоящата кампания полузащитникът има 14 мача във всички турнири и едно попадение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трансджендър заговори за "заигравките" си с футболисти на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички