Фантастичната серия на Реал Мадрид продължава, Белингам не избухна, но Родриго го направи (ВИДЕО)


Фантастичната серия на Реал Мадрид продължава, Белингам не избухна, но Родриго го направи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1007 0

Реал Мадрид победи с 2:0 Гранада в мач от 15-ия кръг на Ла Лига. В герои за "лос бланкос" се превърнаха Браим Диас и Родриго, а мадридчани си върнаха първата позиция във временното класиране в испанския елит.

Развой на срещата

Двубоят на "Бернабеу" започна силно за мадридчани, които наложиха своята доминация и тя се отплати с гол в 26-ата минута. Тони Кроос снабди Браим Диас с хубаво подаване, а офанзивният футболист се възползва по чудесен начин и нанесе силен голов удар за 1:0.

В края на първата част Белингам бе съборен в наказателното поле, а домакините имаха претенции за дузпа. Главният арбитър бе привикан да изгледа ситуацията на екрана и взе решение да не дава дузпа.

Втората част стартира отлично за момчетата на Анчелоти. В 57-ата минута топката стигна до Белингам в наказателното поле, който пропусна отличен шанс. Родриго обаче бе на правилното място, за да направи добавката и да оформи крайното 2:0. Бразилецът се разписа в пети пореден мач и вече има 7 попадения и 4 асистенции в последните пет.

Това бе 12-и пореден мач във всички турнири, в който Реал Мадрид не губи. Последното поражение за тима дойде в края на септември от градския съперник Атлетико Мадрид. Момчетата на Карло Анчелоти се намират на първото място с актив от 38 пункта и им предстои гостуване на Бетис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички