Барселона се страхува, че и с клауза от 700 млн. няма да удържат Меси


Барселона се страхува, че и с клауза от 700 млн. няма да удържат Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

8216 0

Барселона се постара да задържи звездата си Лионел Меси до края на новия му договор - до 2021 година, като вписа в него откупна клауза от 700 милиона евро. Въпреки това, на "Камп ноу" се опасяват, че и тази гигантска сума може да не успее да гарантира оставането на аржентинеца в клуба.

"Ние установихме клауза, която според нас е достатъчна, за да завърши Меси кариерата си в Барселона. Въпреки това, същото си мислехме и преди една година в случая с Неймар. Смятахме, че вписаната в договора му сума ще бъде достатъчна, за да го задържим, но това не се оказа изобщо вярно", коментира финансовият директор на каталунците Панчо Шродер, цитиран от Goal.com.

"Мислейки за бъдещето ми се струва, че да привлечеш Меси ще бъде трудно. Но все пак аз нямам кристална топка, която предсказва бъдещето, затова не мога да гарантирам нищо, особено в тези луди времена", допълни той.

Припомняме, че през лятото на 2017 година Неймар премина в ПСЖ, след като френският гранд плати вписаната в контракта му откупна клауза от 222 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички