Андрес Иниеста парафира умопомрачителен договор


Андрес Иниеста парафира умопомрачителен договор
Снимка: Guliver/GettyImages

3027 0

Легендата Андрес Иниеста, който оповести раздялата си с Барселона, вече е подписал договор с друг отбор. Вчера "Cadena Ser" информира, че японският отбор Висел Кобе има сериозен интерес към испанския национал, а днес ESPN хвърли повече светлина около интереса към плеймейкъра.

Според журналиста Жорди Бланко, Иниеста е парафирал контракт с японската селекция, който е за 3 години, а за този период той ще получи 30 милиона долара. Годшината му заплата ще е 10 милиона долара, а в тази сума не са включени различни бонуси, които той ще получава за представянето си.

Собственикът на Висел Кобе - Хироши Микитани, е и изпълнителен директор на основния спонсор на Барселона - Ракутен. Лично той е водил преговорите с Иниеста и неговата роля се е оказала ключова в решението на Андрес да подпише с клуба, разкриват източници пред ESPN.

Смяташе се, че основен фаворит за подписа на звездата на Барселона е Чонгкинг Лифан, но от клуба обявиха, че това няма да се случи, но все пак ще продължи колаборацията между испанския национал и китайския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички