Актуално: 2 добри и 1 лоша новина за Шави и Барселона преди "Ел Класико"


Актуално: 2 добри и 1 лоша новина за Шави и Барселона преди "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

2571 0

Спортно-техническият щаб на Барселона е получил актуална информация относно физическото състояние на трима от основните футболисти на отбора.

След малко повече от седмица каталунците се изправят срещу вечния си съперник Реал Мадрид. Преди това пък им предстоят двубои с Атлетик Билбао в Ла Лига и с Шахтьор Донецк в Шампионска лига. 

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

Френки де Йонг, Жул Кунде и Рафиня са под въпрос за "Ел Класико", което ще се проведе на 28-и октомври. Нидерландският полузащитник пропусна последните 4 мача на отбора поради контузия в десния си глезен.

Актуална информация

"Barca Universal" информира, че халфът ще свали ортезата от крака си в понеделник (16.10). "Блаугранас" ще следят ден за ден възстановяването му, но е възможно той да е на линия за дербито.

Кунде от своя страна изкълчи страничната колатерална връзка на дясното си коляно при равенството 2:2 в шампионата срещу Гранада на 8-и октомври. Централният бранител се очаква да се завърне в действие на 12-ти ноември, което означава, че е аут от "Ел Класико".

Рафиня пък бе заменен при успеха с 1:0 над Севиля на 29-и октомври. Той напусна принудително терена след 30 минути игра, след което отсъства в последните в срещи. Въпреки това, очакванията са Шави да може да разчита на бразилеца, който дори може да се върне и за дуела с Шахтьор 3 дни по-рано.

А ще играе ли Педри в двубоя срещу Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички