Зидан след поредната издънка: Има реален шанс да напусна поста си


Зидан след поредната издънка: Има реален шанс да напусна поста си
Снимка: Getty Images/Guliver

2275 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пое отговорността за вчерашното изненадващо отпадане на неговия тим от Леганес в четвъртфиналите за Купата на краля. Въпреки че спечелиха първия сблъсък с 1:0, в реванша "белите" отстъпиха на своя "Сантяго Бернабеу" с 1:2 и в крайна сметка бяха елиминирани от надпреварата.

"Разбира се, че аз съм отговорен, вината е моя. Не играхме така както трябва, особено през първото полувреме. Не играхме добре и в първия мач, но все пак успяхме да го спечелим с 1:0. Наистина е тежко. Това бе една трудна вечер за нас, тъй като имахме на разположение 90 минути да си свършим работата, но не успяхме да го направим", коментира след мача френският специалист, който призна, че има реален шанс да бъде освободен от поста.

"Това безспорно е така, защото аз съм този, който носи отговорността, аз съм треньорът. Аз съм този, който трябва да намери решение, за да излезем от тази ситуация. Ще продължа да се боря и да работя, за да подобря представянето ни", сподели още той.

Зидан коментира и решението си да остави извън състава две от звездите на тима Кристиано Роналдо и Гарет Бейл.

"Не съжалявам за избора си да дам почивка на някои от играчите си, тъй като те се нуждаеха от това. На хартия съставът ни бе достатъчно добър, но през първото не показахме нужното ниво".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички