Във Франция разкриха защо Варан е обиден на Реал Мадрид и иска да напусне


Във Франция разкриха защо Варан е обиден на Реал Мадрид и иска да напусне
Снимка: Getty Images/Gulliver

3969 0

От началото на сезона един от основните футболисти на Реал Мадрид - Рафаел Варан, показва, че не е особено щастлив в клуба. Появи се и информация, че бранителят сериозно обмисля да напусне "Сантяго Бернабеу", а от френското издание L'Equipe разкриха и каква е причината.

Според него Варан се е почувствал пренебрегнат от клуба, след като през лятото стана световен шампион с Франция и не са отдали достатъчно уважение към него. Много от неговите съотборници в националния отбор получиха специално внимание от своите клубове.

Например, от Атлетико (Мадрид) организираха за Антоан Гризман, Люка Ернандес и Тома Лемар да позират с реплика на световната купа с "Уанда Метрополитана", докато от Барселона предоставиха шанс на Дембеле и Умтити да позират с медалите си на "Камп Ноу". На подобен жест не се радваше Варан от страна на Реал. Смята се, че от "белия балет" са взели това решение заради друг свой играч - Лука Модрич, който загуби с Хърватия на финала на Световното първенство, а по-късно грабна и "Златната топка".

Една от новите звезди в състава Винисиус  пък призна, че е получих по-добра финансова оферта от Барселона, но е избрал Реал. Ето и каква е била причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички