Валверде: Нищо не е сигурно, предстои втори полусезон


Валверде: Нищо не е сигурно, предстои втори полусезон
Снимка: Getty Images/Guliver

735 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде остана много доволен от обрата срещу Реал Сосиедад и проявения характер от страна на отбора. Каталунците губеха с 0:2, но после вкараха 4 безответни гола и постигнаха първи успех на "Аноета" от 2007г.

"Много ни помогна това, че при 0:2 бързо върнахме един гол. След почивката отборът беше пределно мобилизиран. Започнахме да пресираме високо и стигнахме до победата. Най-важното е, че вярвахме в обрата, въпреки че играхме на неудобен за нас стадион и срещу много силен противник", коментира Валверде.

"В определени периоди от първото полувреме домакините бяха по-добри от нас и реализираха две от положенията си, което само доказва колко трудно е да се спечели тук. Беше ни трудно да преодоляваме пресата им. Хубаво е да разполагаме с такъв аванс в класирането, но да не забравяме, че ни предстои втори полусезон. Никога не бива да подценяваме съперниците си. Ако бях на тяхното място, никога не бих се отказал от Ла Лига. Сигурен съм, че те също няма”, каза още Валверде. Барса вече е на 9 точки от втория Атлетико (Мадрид) и на 19 точки от Реал Мадрид. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички