Сделката между Ливърпул и Барселона не е от януари, отборите се договорили още лятото (ВИДЕО)


Сделката между Ливърпул и Барселона не е от януари, отборите се договорили още лятото (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1394 0

Вечерта на 6 януари ще се помни дълго от Филипе Коутиньо. Бразилската звезда осъществи мечтания от него трансфер и премина от Ливърпул в Барселона. Сумата, която каталунците ще платят за атакуващия халф е около 160 милиона евро с бонусите.

От Барселона обявиха трансфера с две видеа в социалната мрежа Twitter, като едното направи голямо впечатление на феновете на английския отбор. Оказва се, че сделката между двата тима е била направена още лятото.

При видеото се вижда как от клуба започват да следват Коутиньо в трите най-големи социални мрежи - Facebook, Instagram и Twitter. Ако се загледате внимателно във видеото, ще видите как курсорът на мишката минава през официалната страница на Коу във Facebook и натиска бутона "Like".

В този момент блесва и самата истина. Вижда се, че последният пост, който Коутиньо е направил в момента, в който от Барселона харесват страницата му, е от 8 август. Ако сега отворите профила на бразилеца, ще видите, че той е публикувал още няколко неща, като има и пост от 9 декември. Това доказва, че сделката между двата отбора е била сигурна, а от "Камп Ноу" са очаквали момента, за да заредят видеото в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички