Неймар не спира да праща съобщения към Барселона, че иска да се върне


Неймар не спира да праща съобщения към Барселона, че иска да се върне
Снимка: Guliver/GettyImages

3124 0

Бразилската звезда Неймар съжалява, че е избрал да премине в Пари Сен Жермен. Именно поради тази причина той се опитва да си проправи път обратно към Барселона. Според Mundo Deportivo Неймар продължава да изпраща съобщения към каталунския тим, че иска да се завърне. 

Те са започнали още през март и сега отново е имало такива към ръководството на испанския гранд. Бразилецът е твърдо убеден, че иска отново да играе с Лео Меси в един отбор и иска да се завърне на "Камп Ноу". Според изданието президентът на Барса Хосеп Бартомеу не е очарован от подобно завръщане, но все пак не изключва възможността. 

През лятото на 2017 година Неймар напусна по изключително изненадващ и демостративен начин Барселона, а ПСЖ плати освобождаващата му клауза от 222 мл. евро. Престоят му на "Парк де Пренс" обаче не се оказва толкова магичен, колкото си мислил, че ще е. Освен това той е все по-малко мотивиран в отбора и не желае да остава в Париж.  Също така Неймар все още поддържа много добра връзка с повечето от бившите си съотборници в Барселона и това го счита като добър знак. 

ЕДЕН АЗАР И ОЩЕ 10 ИГРАЧИ, КОИТО МЕЧТАЯТ ДА ИГРАЯТ ЗА РЕАЛ МАДРИД

Бившият играч на каталунците е една от големите трансферни цели на Флорентино Перес. Имаше спекулации, че дори още през лятото може да премине на "Сантяго Бернабеу", но според медиите в Испания трансферът е отложен за лятото на идната година. Именно и заради това евентуално завръщане в Барселона би изненадало мнозина. 

В Испания са сигурни, че Неймар, както и Еден Азар ще преминат в Реал Мадрид, но в различни трасферни прозорци. Ето кога според тях ще се случат трансферите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички