Готов ли е Гарет Бейл да замени Кристиано Роналдо?


Готов ли е Гарет Бейл да замени Кристиано Роналдо?
Снимка: Guliver/GettyImages

1149 0

Кристиано Роналдо вече е в историята за Реал Мадрид, след като напусна в посока Ювентус. След като Флорентино Перес остана пасивен на трансферния пазар, "белия балет" ще трябва да замени продукцията на вкарващия по 50 гола на сезон португалец с наличните футболисти. И фенове, и специалисти са единодушни, че тази роля трябва да се падне на Гарет Бейл.

Уелсецът прави много силна подготовка, а в последния мач на Реал срещу Рома той вкара прекрасен гол и даде отлична асистенция за попадението на Марко Асенсио. Треньорът Хулен Лопетеги обаче не иска да поставя прекалено много напрежение върху най-скъпия играч в историята на "кралския клуб".

"Не мисля, че който и да е играч трябва да поема товара на друг. Той просто трябва да дава най-доброто от себе си. Бейл е невероятен играч и не искам да го сравнявам нито с Роналдо, нито с някого другиго. Не мисля, че той трябва да поеме този товар", коментира Лопетеги.

"Никой не трябва да поставя отбора на гърба си. Играчите трябва да дават всичко от себе си за тима. Бейл е феноменален, но отборът е над всички. Гарет се справя прекрасно и съм убеден, че ще изиграе фантастичен сезон", сподели още бившият селекционер на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички