Ето го големия виновник за тежкото поражение на Реал Мадрид от Барселона


Ето го големия виновник за тежкото поражение на Реал Мадрид от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

3077 0

Медиите в Испания са категорични - големият виновник за слабото представяне на Реал Мадрид срещу Барселона е Зинедин Зидан. Френският специалист, на когото се дължи най-успешната година в историята на клуба, който изпусна единствено Купата на Краля през 2017 година, е причината "белия балет" да загуби толкова категорично най-важния мач за първенството.

"Завърши най-добрата година в историята - по най-лошия възможен начин", пише в анализа си вестник "Marca". Най-четеният ежедневник в Испания е категоричен, че Зидан е сбъркал сериозно в тактиката си за двубоя и изобщо не е успял да неутрализира Меси. Основната причина за това е, че в опита си да опази Ла Пулга Реал Мадрид остави твърде много пространства за играчи като Ракитич, Роберто и Паулиньо, които бяха сред най-добрите на терена.

Изданието посочва, че големите разочарования са Ковачич, Карвахал, Марсело, загубилият се Роналдо и най-вече Карим Бензема, който играе най-слабия си полусезон, откакто е в Реал Мадрид. Отбелязва се и фактът, че включването на Асенсио и Бейл е закъсняло, както и оставянето на Иско на пейката.

Другото голямо столично издание - AS, публикува анкета, според която 76% от гласувалите са категорични, че е било сериозна грешка Иско да не играе в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички