Монтела отсече: Милан се връща там, където му е мястото


Монтела отсече: Милан се връща там, където му е мястото
Снимка: Getty Images/Guliver

847 0

Треньорът на Милан Винченцо Монтела призна, че той и възпитаниците му вече видъдй полъха на европейския въздух, визирайки скорошното завръщане на Милан на голямата европейска сцена.

„Росонерите“ вече са на второ място в класирането, след като надиграха с 3:1 като гост Верона и играят все по убедително.

Милан протяга ръце към звезда от Висшата лига

„Киево започна много добре, докато ние не им се противопоставихме достатъчно, за което не бях никак щастлив. След почивката мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим и успяхме да го направим. Взеха заслужено победата срещу един отличен отбор на Киево.

Да, вече чувствам въздухът от Европа. В събота ще играем срещу Ювентус, който е сред най-добрите клубове на континента. Не знам дали това е сблъсък, който може да реши титлата, но със сигурност победа ще ни се отрази много добре.

При 0:3 на почивката на финала в Истанбул в Ливърпул са искали само да не стане 0:10

Милан прекалено дълго време беше извън европейските клубни турнири. Виждам, че момчетата разбират това, а увереността им се покачва с всеки мач“, каза Монтела, цитиран от "Футбол Италия".

Той разкри, че е много доволен от изявите на 18-годишният Мануел Локатели, kojto получи шанс за изява в Милан защото Рикардо Монтоливо е контузен.

„Мануел се представи много добре, но беше плах на моменти. Като цяло обаче игра интелигентно и показа, че е ценен за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички