Франк де Бур обеща да донесе радост на феновете на Интер


Франк де Бур обеща да донесе радост на феновете на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

977 0

Новият наставник на Интер Франк де Бур говори пред медиите след официалното си представяне в Милано.

"Свикнал съм с напрежението, знам, че очакванията от страна на феновете са големи. Сигурен съм, че те ще бъдат доволни от нашата игра", бяха първите думи на треньора.

Холандският специалист подписа с "нерадзурите" за три години, замествайки Роберто Манчини на поста. При представянето си Де Бур обяви, че ще задържи звездата на тима Мауро Икарди и че тимът на Ювентус не непобедим. "Нищо не е невъзможно, никой не е непобедим. Нещата се променят, ние ще дадем всичко от себе си, за да направим живота им тежък", коментира той, преди да изведе новите си възпитаници за първа тренировка.

Де Бур работи пет и половина сезона в Аякс и спечели с тима четири титли в холандското първенство, но след края на миналия шампионат реши да се оттегли. В последната кампания Аякс претърпя провал в битката за титлата, като бе изпреварен от ПСВ Айндховен в последния кръг.

Де Бур заменя Роберто Манчини, който имаше разногласия с новите собственици и не прие да продължи контракта си до 2019 г. заради неприемливите условия за него. Двете страни имаха различни възгледи и за трансферната политика. Миналият сезон Интер финишира на четвърто място в Серия А и ще пропусне тазгодишното издание на Шампионската лига. Отборът се представи неубедително и в предсезонните контроли, записвайки четири поражения в седем мача, в това число разгроми от Байерн Мюнхен (1:4) и Тотнъм (1:6). Интер стартира новия сезон в Серия А с двубой срещу Киево на 21 август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички