Дубъл срещу шампиона: Геройство на Сасуоло срещу Интер ги остави в битката за оцеляване (ВИДЕО)


Дубъл срещу шампиона: Геройство на Сасуоло срещу Интер ги остави в битката за оцеляване (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

612 0

Сасуоло победи Интер с резултат 1:0 на "Мапей" в двубоя от 35-ия кръг в Серия А. Арманд Лауриенте отбеляза попадението в 20-ата минута. Двубоят бе без значение за гостите, които вече станаха шампиони, но за Сасуоло бе много важен, тъй като се борят за оцеляване.

Любопитното е, че миланският гранд има само две шампионатни загуби през този сезон, като и двете са от "неровердите". В момента те са на предпоследно място с 29 точки, колкото има Удинезе, а над чертата са Емполи, Фрозиноне и  Верона с 31 точки. За Сасуоло предстои гостуване на Дженоа, докато Интер ще срещне Фрозиноне. Освен това Сасуоло сложи край на впечатляващата серия на "нерадзурите" от 32 мача без загуба!

Двубоят стартира в лежерно темпо, като видимо "нерадзурите" бяха свалили темпото, наложено през целия сезон и донесло им титлата. В 20' Джош Дойг се пребори с Дъмфрис за топката и подаде към Лауриенте, който се разписа с хубав шут за 1:0. В последвалите минути отборът на Индзаги вдигна оборотите и потърси изравняване.

В добавеното време преди почивката Лаутаро успя да се разпише, но след проверка с ВАР попадението беше отменено заради засада на нападателя. Второто полувреме не предостави особено интересни моменти, като не се стигна до нито един точен удар към двете врати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички