Алегри убеден, че Ювентус може и по-добре


Алегри убеден, че Ювентус може и по-добре

1017 0

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше категоричен, че неговият отбор може да играе и още по-добре в сравнение с това, което показа снощи на "Сигнал Идуна Парк" при разгрома с 3:0 над Борусия Дортмунд в Шампионска лига.

"Играчите не позволиха на Борусия да направи почти нищо. Мисля, че за двата мача те имаха само един изстрел във вратата ни".

Той определи победата и като победа за Серия А.

"Това е важен резултат за италианския футбол, особено като се има предвид начина, по който бе постигнат. Отборът разполага с всичко необходимо да играе още по-силно от показаното тази вечер.

В четвъртфиналите очевидно ще ни чака съперник от висока класа, но момчетата, клубът и феновете показаха, че са готови. Можем и трябва да се подобрим по отношение на подаванията и контрола върху играта. През второто полувреме играхме много добре.

Имаше известни колебания, когато се наложи смяната на Пол Погба с Андреа Бардзали. Като цяло обаче показахме тактическа грамотност и не дадохме на противника прекалено много фаулове", категоричен е италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички