Наполи остана на върха в исторически мач за Хамшик


Наполи остана на върха в исторически мач за Хамшик
Снимка: Guliver/GettyImages

1271 0

Наполи победи като домакин Сампдория с 3:2 в среща от Серия А. Наполи продължава да е лидер в класирането с 45 точки, 4 пред втория Ювентус, който по-късно излиза срещу Рома.

Гостите поведоха след по-малко от 2 минути игра. Рамирес се разписа при изпълнението на фаул. В 17' Наполи възстанови равенството Алан чукна топката в мрежата от близо, след като след рикошет тя попадна в него. 10 минути по-късно Сампдория отново поведе. Фабио Куалярела бе точен от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Рамирес.

Само в рамките на 6 минути, Наполи успя да осъществи пълен обрат. Инсиние в 33' засече центриране на Мартенс и прати топката във вътрешната среда на лявата греда. В 36' Хамшик донесе обрата след удар от близо. Това бе исторически гол за него под номер 116, ставайки топ реализатор на всички времена за Наполи, като задмина легендарния Марадона. През второто полувреме Марио Руй остави неоплитанците с човек по-малко в 77-ата минтуа, но това не им попречи да грабнат 3-те точки.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички