ВАР разочарова Мане при скромна победа на Байерн в Бундеслигата (ВИДЕО)


ВАР разочарова Мане при скромна победа на Байерн в Бундеслигата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2163 0

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен постигна скромна за стандартите на тима победа над Волфсбург с 2:0 като домакин в мач от втория кръг от новия сезон в Бундеслигата. Джамал Мусиала и Томас Мюлер отбелязаха попаденията за баварците, а гол на Садио Мане бе отменен от ВАР.

В 20-ата минута Мане успя да засече успоредно подаване на голлинията в мрежата на Волфсбург. Голът първоначално бе зачетен, но след намесата на ВАР бе установено, че сенегалецът е бил в положение на засада.

Video edited on Kapwing

Все пак в 33-ата минута Байерн откри резултата след гол на Мусиала, а в края на първото полувреме Томас Мюлер удвои преднината на домакините, възползвайки се от асистенция на Йошуа Кимих.

През второто полувреме Кимих и Мюлер имаха добри положения да вкарат, но не се възползваха. В 74-ата минута ВАР отново разочарова Мане: сенегалецът пак вкара в мрежата на Волфсбург, но бе в засада.

Байерн обаче взе най-важното - трите точки от срещата, които ги изкачиха до първото място в Бундеслигата с актив от шест пункта, колкото има и Борусия Дортмунд. В следващия кръг баварците гостуват на Бохум.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички