Байерн тресна Шалке като гост (ВИДЕО)


Байерн тресна Шалке като гост (ВИДЕО)

986 0

Шампионът на Германия не допусна грешна стъпка на чужд стадион в поредния кръг на Първа Бундеслига. В Гелзенкирхен "баварците" победиха с 3:1 Шалке 04, като си изработиха успеха през втората част.

Байерн откри рано - в 9-ата минута, когато силен удар на Давид извън наказателното поле рикошира в крака на Леон Горецка и топката влетя във вратата.

Шалке върна интригата в двубоя скоро след това - в 17-ата минута. Тогава Макс Майер получи от Лерой Сане и с фалцов удар от границата на наказателното поле препарира Нойер за 1:1.

Байерн дочака своя шанс доста след почивката. В 69-ата минута Робен намери Мартинес, който вкара първия си гол за тима от 2013 г. насам.

Крайният резултат оформи Томас Мюлер в 90-ата минута, като това бе негов 12-и гол от началото на сезона в Бундеслигата. Попадението пък бе общо 83-то за баварския гранд за германския национал, с което той изравни клубната легенда Паул Брайтнер.

Байерн остава сам на върха с 37 точки, с 8 повече от втория Борусия (Дортмунд). Шалке е на седма позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички