Байерн Мюнхен е поредният гранд, който желае Деклан Райс


Байерн Мюнхен е поредният гранд, който желае Деклан Райс
Снимка: Getty Images

1724 0

Новият треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, е поискал от ръководството на клуба да му осигури английския национал и футболист на Уест Хям Деклан Райс през летния трансферен прозорец.

Полузащитникът на "чуковете", за когото се борят всички гиганти от Висшата лига, е изключително скъп и Уест Хям няма намерение да го продава за по-малко от 120 милиона евро. Настоящият спортен директор на Байерн Хасан Салихамиджич вече е установил контакт с представителите на Райс, но все още не е сигурно дали баварците ще изпълнят желанието на мениджъра си.

Байерн е познат като клуб, който е внимателен в харчовете си, така че, ако Уест Хем не се поддаде, а е трудно да се очаква такова нещо, когато интересът към полузащитника е толкова голям, шансовете той да акостира в Мюнхен са малки.

Райс има още една година от договора си с Уест Хям и това е шанс за "чуковете" да спечелят сериозна сума пари, защото може да го загубят безплатно през следващото лято.

Докато в Байерн мислят по казуса "Райс", то един от най-богатите германци е готов да финансира баварците да върнат Кристиано Роналдо в европейския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички