След проваления сезон на ПСЖ: Килиан Мбапе открехна вратата за бъдещето си


След проваления сезон на ПСЖ: Килиан Мбапе открехна вратата за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

2564 0

Голмайсторът на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе открехна вратата за бъдещето си. Нападателят на парижани даде знаци, че планира да остане на "Парк де Пренс" и през следващия сезон. Мбапе води преговори с ръководството на ПСЖ и изглежда, че желанието му е да остане в клуба.

Въпреки това Мбапе е категоричен, че иска да играе в отбор, който печели трофеи. През този сезон ПСЖ разочарова с представянето си, след като сензационно не успя да спечели френската Лига 1, отстъпвайки първото място на Лил. Тимът отпадна и от Шампионска лига, като успя да спечели единствено Купата на Франция. 

"Всички знаят какво ме свързва с ПСЖ. Винаги ще бъда благодарен на президента и на всички треньори, с които работих. Искам да печеля. Чувствам, че се намирам на място, където мога да го направя. Чувствам, че съм част от стабилен проект. Живея само за футбола и това е важно за мен", заяви Мбапе пред "Канал+".

"Говорим с ръководството. Ще видим какво ще се получи. Но съм доволен от изминалия сезон. Шефовете знаят колко е дълбока връзката ми с отбора, с града, със страната. Ще видим какво ще стане", добави Мбапе, който е желан от част от водещите грандове в Европа, сред които и Реал Мадрид.

Междувременно футболен агент разкри, че Мбапе вече се е договорил с Реал (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички