Звездата на Лестър се завръща в игра


Звездата на Лестър се завръща в игра
Снимка: Guliver/GettyImages

1052 0

Рияд Марез ще се завърне в състава на Лестър за предстоящото домакинство на Уест Хям в събота. Един от водещите футболисти на „лисиците” получи почивка в последния двубой на своя тим срещу Евертън, но сега отново ще е на разположение на мениджъра Клаудио Раниери.

„Надявам се това време да му се е отразило добре. Гледах го по време на тренировките през миналата седмица и видях, че е малко уморен. В мача със Стоук, в който бяхме с човек по-малко той игра много здраво и затова реших да му дам почивка. Но в следващия двубой Рияд отново ще е с нас като очаквам от него да реагира подобаващо.

Въпреки впечатляващия успех през миналия сезон и спечелването на титлата във Висшата лига, през настоящия „лисиците” се озоваха в позиция, в която трябва да бранят елитния си статут. Лестър е 16-и в класирането със скромния актив от 17 пункта, като е тимът е загубил 9 от общо 18-те си срещи от началото на кампанията.

„Никой в клуба не е доволен от моментната ситуация, нито собственикът, нито аз, нито спортният директор, футболистите и щабът. Трябва да реагираме по най-бързия начин. Двубоят с Евертън бе много равностоен, но въпреки това те отбелязаха два пъти. Просто е невероятно, че това се случи, но такъв е футболът. Трябва винаги да сме подготвени, концентрирани и готови за битки. Когато това стане можем да покажем страхотна игра”, допълни още Раниери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички