В Челси полудяха - вадят 100 милиона паунда за двама


В Челси полудяха - вадят 100 милиона паунда за двама

2867 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович е приготвил допълнителни 100 милиона паунда на Жозе Моуриньо, с които Специалния да взриви трансферния пазар. Португалецът е готов да направи това с покупката на лидера на Ювентус Пол Погба и защитника на Евертън Джон Стоунс, информират на Острова. 

Особено интересна е офертата за Погба, който в последния месец не е актуално име на пазара, след като изпълнителният директор на Ювентус Бепе Марота заяви, че оферти на стойност 80 милиона евро са били отхвърлени. 

Сега обаче Моуриньо атакува "бианконерите" с много сериозна оферта - 85 милиона евро (около 60 милиона паунда) и Хуан Куадрадо, който е искан от Ювентус в последните два трансферни прозореца. 

Именно това е причината в момента Ювентус да търси халфове и да възобнови интереса си към Юлиян Дракслер, въпреки че вече си осигури услугите на Алекс Сандро от Порто. 

Офертата за Джон Стоунс пък ще бъде на стойност 40 милиона паунда. Ако Евертън приеме офертата, то новоизлюпеният английски национал ще стане най-скъпият защитник в историята на Висшата лига. Също така той ще изравни рекорда на Давид Луиш, продаден за същата сума година по-рано на ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички