Юрген Клоп: Трябва да покажем ярост срещу Хъл


Юрген Клоп: Трябва да покажем ярост срещу Хъл
Снимка: Getty Images/Guliver

1075 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска да види 'ярост" от своите футболисти по време на мача с Хъл Сити, който предстои през уикенда.

От началото на сезона мърсисайдци успяха да победят директните си съперници Арсенал, Челси и Лестър, но загубиха изненадващо от новака Бърнли.

"Трябва да сме ядосани срещу Хъл. Нужно ни е да покажем ярост. Трябва да се замислим защо хората смятат, че имаме проблеми срещу отбори, които играят защитно.

Няма да повярвате кой е посъветвал Гюндоган да премине в Манчестър Сити

Защо обаче този мач да бъде по-лесен от другите? Защо тим, който хората мислят за по-слаб от нас, да няма шансове да спечели мача?", попита риторично германският спец пред "Liverpool Echo‎".

Вратярят Лорис Кариус дебютира на вратата на "червените" във вторник, но Клоп не пожела да разкрие дали ще играе и срещу "тигрите" в събота.

"Тук не е мястото да ви кажа стартовия състав. Това е трудно решение, защото съм доволен и от двамата вратари. Щом взема решение за идния мач, това не значи, че съм направил избор за следващите пет години."

Клоп призна, че Стъридж, Адам Лалана и Жоржиньо Вайналдум ще бъдат готови за срещата. Джо Гомес все още не е възстановен от контузията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички