Трансферно лято 2016: Какви са основните цели на Арсенал до края на прозореца


Трансферно лято 2016: Какви са основните цели на Арсенал до края на прозореца
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1739 0

Все повече фенове на Арсенал критикуват Арсен Венгер за начина по който французинът ръководи "артилеристите". И тук не става въпрос само за ръководенето на мачовете, но и за селекционната и кадрова политика на специалиста.

Привържениците не са особено ентусиазирани от попълнения като Такума Асано и Роб Холдинг. Те искат успехи и трофеи, които не се печелят с голобради, никому неизвестни младоци.

Арсен Венгер подготвя нов странен трансфер

Вероятно осъзнал това Арсен Венгер се е насочил към привличането на по-доказани футболисти. Сега ще споменем най-интересните и актуални имена, които влизат в плановете на Венгер и могат да акостират на "Емирейтс" до края на трансферния прозорец.

Риад Марез

След като се провали в привличането на Джейми Варди, Арсен Венгер се е насочил към друга звезда на Лестър от миналия сезон. Алжирският национал притежава страхотна техника на скорост и убийствен голов нюх, като се заговори за интерес към него и от  страна на каталунският гранд Барселона.

Самият Марез заяви желанието си да продължи да носи екипа на Лестър, но една много сериозна оферта може да промени това.

Титла ли? Бос на Арсенал: Не можем да се борим с по-богатите на пазара

Александър Лаказет

Олимпик Лион вече отказа оферта на Арсенал за звездата си на стойност 29 милиона паунда. Въпреки това Арсен Венгер не смята да се отказва от играча и "артилеристите" са изпратили ново подобрено предложение за него, което според британските медии е за 33,7 милиона паунда.

Дори и тази оферта да бъде отхвърлена "топчиите" едва ли ще се откажат от преследването на голаджията, след като Арсен Венгер призна в интервю, че се нуждае от нов нападател.

Джака мина ритуал по приобщаване към Арсенал (ВИДЕО)

Мауро Икарди

Тази цел на мениджъра на Арсенал е най-трудно осъществима. От Интер твърдо отказват да продадат нападателя и според "Дейли Стар" са отхвърлили предложените им 45,5 милиона паунда.

Икарди е основна цел и на Наполи, което допълнително усложнава ситуацията. Наскоро той продължи своя контракт с "нерадзурите" с още една година, с което  потвърди че се чувства добре в Милано и не търси трансфер.

Венгер разбра че не става само с анонимници, иска играч на Реал Мадрид

Хесе Родригес

Шансът крилото да напусне "Сантяго Бернабеу" още това лято не е никак малък. Той държи да играе редовно което надали може да се получи в Реал Мадрид.

Наставникът на "белия балет" Зинедин Зидан заяви, че ако Родригес иска да напусне и да играе повече няма да го спре. Ако се стигне до такова решение Арсенал ще трябва да се пребори с конкуренцията на Ливърпул за подписа на испанския футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички