Стивън Джерард обясни какво липсва в състава на Юрген Клоп


Стивън Джерард обясни какво липсва в състава на Юрген Клоп

1516 0

Легендарният бивш капитан на Ливърпул Стивън Джерард коментира настоящата форма на любимия му клуб. Мърсисайдци се представят отлично от началото на сезона, като все още нямат загуба в първенството и делят първото място с Манчестър Сити.

През лятото мениджърът на "червените" Юрген Клоп направи добри трансфери и това си личи в представянето на тима. Защитата бе подсилена с привличането на вратаря Алисон Бекер, като се взеха нови попълнения в халфовата и атакуващата линия. Поради тази причина Джерард смята, че в момента това е най-добрият тим на Ливърпул в последните години.

"Единственото, което им липсва в момента е малко повече опит. Аз също съм играл в добър отбор на Ливърпул, но на моменти съм забелязвал, че ни липсваше опит на някои позиции. Сега като гледам, наистина не мога да намеря позиция, на която да има слабости. Важното за тима е сега да запази играчите си здрави и в оптимална форма. Мисля, че това е един много силен Ливърпул, дори по-силен от този, в който аз играх. Това е най-добрият състав на Ливърпул от доста години", сподели легендата на тима пред ВВС.

БЛЕСТЯЩИЯТ ГОЛ НА СТЪРИДЖ, КОЙТО ДОНЕСЕ РАВЕНСТВОТО В ДЕРБИТО С ЧЕЛСИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички