Почетино с атака към Юве: Имат навика да натискат съдиите


Почетино с атака към Юве: Имат навика да натискат съдиите
Снимка: Gulliver/GettyImages

2881 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е напът да заформи голям скандал, след като обвини Ювентус в натиск на съдиите. "Шпорите" отпаднаха от италианския тим в Шампионска лига след драматичен сблъсък в Лондон. Според Почетино "бианконерите" са майстори в това да влияят по неспортен начин на събитията. 

"Преди мача беше Аниели, след мача бяха Аниели и Марота. Видях на полувремето как те оказаха натиск върху съдията. Става дума за малките детайли, които оказват влияние в такъв тип мачове. Иде реч за дребни неща. Различните турнири изискват различни детайли. Юве са специалисти, защото имат навика да печелят, навика да поставят съдиите под напрежение", заяви Почетино.

"Ние си извадихме големи поуки. Играят се два мача срещу такъв тип клубове – единият на терена, а другият – извън него. Смятам, че от такава ситуация можеш да научиш много Аниели стоеше в коридора, в тунела преди и по време на мача. Това е клуб, който има културата да прави всичко по силите си, за да помогне на отбора си", допълни мениджърът на Тотнъм.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички