Нова битка между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед на трансферния пазар


Нова битка между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед на трансферния пазар
Снимка: Gulliver/Getty Images

2845 0

Колосите Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед продължават трансферния си танц през това лято, след като грандовете харесаха един и същ футболист - Лукас Билия от Лацио. 

Капитанът на римските "орли" е силно желан и от Рафа Бенитес и от Луис Ван Гаал, тъй като е един от най-универсалните халфове в света и може да играе еднакво добре както зад нападателите, така и като дефанзивен полузащитник. 

"Сън" информира днес, че "червените дяволи" са приготвили 25 милиона евро за аржентинския национал, докато "Марка" твърди, че Бенитес настоява да има Билия в състава си. Причината е, че "кралете" нямат реална алтернатива на дуото дефанзивни полузащитници Тони Кроос - Лука Модрич. 

За сега президентът на Лацио Клаудио Лотито отбива трансферните пориви на двата гранда, като "Кориере дело Спорт" информира, че ръководството на италианския тим е поставило цена на играча - 50 милиона евро. 

Нито Реал, нито Юнайтед ще платят тази сума, като играчът в момента преговаря с Лацио за нов договор. Ако не се стигне до споразумение, то Билия може и да смени клубната си принадлежност до 1-и септември, и то за сума далеч от споменатите 50 милиона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички