Не е за вярване! Точните думи на Мохамед Салах - заплашил е Юрген Клоп


Не е за вярване! Точните думи на Мохамед Салах - заплашил е Юрген Клоп
Снимка: Getty Images

13395 0

Продължават да излизат още детайли около спора, който се разрази между мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и голямата звезда на отбора Мохамед Салах. Той се разрази по време на мача срещу Уест Хем, точно преди египтянинът да влезе като резерва при 2:2 в 79-ата минута.

Това бе втори случай за последните три двубоя, в който германецът остави резерва нападателя, който е далеч от най-добрата си форма. Това се случи и срещу Фулъм, когато Салах се появи като резерва малко след 70-ата минута.

От сайта Liverpool.com се позовават на Джон Касиди, който е специалист в разчитането на думи само по движението на устните. Според него първите думи на Салах около разгорещение спор са били: "Няма какво да направя, нищо не мога да сторя", след което имало и доста неочаквани думи.

Още: Бивш английски национал скочи на Клоп заради Салах: Без него нямаше да спечелиш трофей!

Какво е казал Мохамед Салах на Юрген Клоп?

Мохамед Салах се изрепчи на Юрген Клоп

Не става ясно преди това какво точно му е казал Клоп, но впоследствие египтянинът стига още по-далеч, като дори си позволява да отправи заплахи към мениджъра, че умишлено ще си изкара червен картон в срещата.

"Ще си изкарам червен картон, ще го направя. След седем години в отбора, седем години" - продължава той разочарован от мениджъра. Тогава се намесва и Дарвин Нунес, който също се готвеше да влезе като резерва и успокоява ситуацията.

Още след срещата двете замесени силни "червени" фигури изразиха противоречиви коментари за случилото се. Юрген Клоп заяви, че няма проблем, докато Мохамед Салах каза обратното.

Още: Джейми Карагър назова единствената възможна причина за скарването между Салах и Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички