Моуриньо: Няма титуляри и резерви, но... всъщност има


Моуриньо: Няма титуляри и резерви, но... всъщност има
Снимка: Getty Images/Guliver

906 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви пред клубния сайт, че в предстоящия полуфинален мач за купата на Лигата ще заложи на тези играчи, които не са взели участие в двубоя за купата на Англия срещу Рединг в събота.

"Срещу Хъл ще заложа на тези, които не играха срещу Рединг. Не искам да говоря за първи и втори състав, но ще играя с тези, които са свежи. Срещу Рединг играха тези, които не взеха участие срещу Уест Хам. Така ще подходя и за мача с Хъл Сити. Това означава, че Златан, Погба, Ерера и Валенсия ще бъдат титуляри", каза Моуриньо.

"Хъл са на полуфинал и това е голямо събитие за тях, но мисля, че мачът и с Борнемут четири дни по-късно е по-важен за тях. Ние имаме мач с Ливърпул след това, което е голям мач за нас, но нашата основна цел е да се класираме за финала на турнира.

Срещу Хъл ще заложа на всичко най-добро, което е налично, защото искам да решим всичко още преди реванша, който е на техен терен. Трябва да направим така, че да вземем предимство още в първия мач", добави португалецът. Манчестър Юнайтед се намира в серия от 8 поредни победи във всички турнири, като за последно тимът бе в такава през 2009 година./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички