Може ли Конте да хвърли паническите си покупки още в първия мач?


Може ли Конте да хвърли паническите си покупки още в първия мач?

1182 0

Новите попълнения Давид Луис и Маркос Алонсо не са готови да започнат в титулярния състав на Челси в неделния мач от Висшата лига срещу Суонси Сити, зави мениджърът на лондончани Антонио Конте.

ЕТО ГО СПИСЪКА С ОТБОРИ, КОИТО ЧЕЛСИ НЕ БРОИ ЗА ЖИВИ

Бразилският бранител Луис финализира завръщането си на "Стамфорд Бридж" след два сезона в Пари Сен Жермен в последния ден от летния трансферен прозорец на 31 август, а испанският ляв бек Алонсо пристигна малко по-рано през миналия месец от Фиорентина.

"Мисля, че новите играчи се нуждаят от малко повече време да поработят по новата методика, за да вникнат в новата философия и в новата идея за футбола на нашия отбор. Затова е важно да им дадем това време. Поради тази причина шансовете им да започнат в титулярния състав не са големи", коментира Конте.

СЛЕД САМО МЕСЕЦ ПОД НАЕМ ВЪРНАХА НАПАДАТЕЛ НА ЧЕЛСИ

С привличането на Луис италианският спец получава възможността да смени и схемата на игра и да използва трима защитници.

"Това може да бъде една възможност, едно решение. Може да се случи в бъдеще. Този отбор може да играе с 3-4-3, но не и с 3-5-2, както националния тим на Италия или Ювентус, защото характеристиките на играчите са различни", каза още Конте./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички