Манчестър Юнайтед щеше да е №1 във Висшата лига, ако...


Манчестър Юнайтед щеше да е №1 във Висшата лига, ако...

2272 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал е категоричен, че отборът му щеше да е шампион на Висшата лига, ако съставът му не беше застигнат от куп контузии през цялата кампания. 

"Червените дяволи" бяха лидери в класирането за кратко през сезона (ноември), но след това записаха серия от крайно разочароващи резултати, заради която се очаква (поне от някои английски източници) Ван Гаал да загуби мястото си в тима.

Ливърпул счупи антирекорд на Манчестър Юнайтед

Холандският специалист обаче е убеден, че без контузиите Манчестър Юнайтед щеше да е №1 в момента.

Когато всички бяха здрави, ние бяхме лидери в класирането. След това обаче ни връхлетяха общо 14 травми, в това число на двама от десните защитници. Така и не успях да реша този проблем", сподели Ван Гаал. 

Новият екип на Ливърпул е нелеп

"Но ето, че все още сме в битката за четвъртото място, а освен това сме и на финал за Купата на Англия. Играхме в три турнира - мисля, че ние сме отборът, който записа най-много двубои през сезона досега. И при това бяхме с много малка група футболисти, тъй като имахме 14 контузии.  Играчите обаче показаха висок дух, защото губехме, но после успявахме да се надигнем и веднага да спечелим.

Паднахме с 0:3 от Арсенал в Лондон, но след това разбихме Евертън с 3:0 в Ливърпул. Знам, че моят състав разполага с воля и дух. Това се видя и срещу Евертън в събота", каза още Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички