Магуайър за критиките: Критикуват дори Роналдо и Меси!


Магуайър за критиките: Критикуват дори Роналдо и Меси!
Снимка: Getty Images

781 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, коментира критиките по свой адрес. Англичанинът е критикува още от миналия сезон и това лято беше пред трансфер в друг клуб. Магуайър заяви, че дори мегазвездите Кристиано Роналдо и Лионел Меси биват критикувани.

"Получих много похвали през годините, играейки за Англия. Последната година може и да не беше такава, но за петте години преди нея получих много добри думи. Такъв е футболът, това са неговите правила. Не можеш просто да продължиш да играеш на най-високо ниво и да не бъдеш критикуван", заяви Магуайър, цитиран от "ВВС".

"Това не се случва, само ако си най-добрият в света, каквито вероятно са Меси и Роналдо. Но дори и те са критикувани. За последната година се говореше толкова много за мен. За да започнат тези разговори, трябваше да си проправя път, да стана топ изпълнител, което направих през предишните 5 години", продължи защитникът.

"През последната година нещата не вървяха по план, но съм сигурен, че всичко ще си дойде на мястото. Кариерата е дълго пътуване. Много възходи, много падения, може би имаше малък пробив и ще се постарая да се върна на предишното ниво", завърши той. По-рано и Ерик тен Хаг защити Магуайър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички