Ливърпул слага осем футболисти за продажба


Ливърпул слага осем футболисти за продажба
Снимка: Getty Images/Guliver

1672 0

Ръководството на английския Ливърпул и мениджърът Юрген Клоп са взели решение за продажбата на осем от състезателите на тима. До момента на "Анфийлд" бяха направени четири входящи трансфера, като с клуба парафираха Фабиньо, Наби Кейта, Джердан Шакири и Алисон Бекер.

"The Mirror" информира днес, че мърсисайдци се надяват да съберат поне 100 милиона паунда от продажбата на осемте играчи. Първи в списъка за раздяла са Дивок Ориги и Дани Ингс. Клоп разполага с много състезатели в предни позиции, като освен триото Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах, както и новото попълнение Шакири, в клуба имат още Доминик Соланке, Даниел Стърдиж и младия Бен Уудбърн. Ориги е желан от Валенсия, а интерес към Ингс има от Нюкасъл и Саутхямптън. 

Лазар Маркович така и не успя да се наложи в тима, като на него също ще му бъде търсен нов отбор. Шей Оджо и Уудбърн пък може да бъдат пуснати под наем при добра оферта. Педро Чиравейа също може да се раздели с Ливърпул, като има вероятност и един измежду Лорис Кариус и Симон Миньоле също да бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички