Ливърпул готви раздяла с двама играчи, надява се да прибере 40 млн. паунда


Ливърпул готви раздяла с двама играчи, надява се да прибере 40 млн. паунда
Снимка: Getty Images/Guliver

2665 0

Английският шампион Ливърпул се готви да се раздели с двама футболисти - Марко Груич и Хари Уилсън, твърди британското издание "Мирър". Надеждата на мърсисайдци е, че ще успее да събере общо 40 милиона паунда за двата трансфера, които да отидат в бюджета на клуба за входящи трансфери.

През последните години и Груич, и Уилсън неизменно са изпращани под наем в други отбори, за да трупат опит и игрови минути. За тях обаче ще е трудна задача да пробият в състава на Юрген Клоп, който разполага с едни от най-силните футболисти в света.

Марко Груич е на 24 години и играе като централен полузащитник. Той бе закупен от Цървена звезда през 2016-а. В момента Груич е заедно с отбора в Австрия, където се провежда подготвителният лагер на тима за новия сезон.

Хари Уилсън пък излезе от школата на Ливърпул, но веднага след това бе пратен под наем в отборите на Крю Алекзандра, Хъл Сити, Дарби Каунти и Борнемут. Той е на 23 години и се подвизава като крило, но може да играе и на върха на атаката.

В същото време европейските медии съобщават, че редица клубове се редят на опашка за друг голям талант от школата на Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички