Куртоа: Ще ни трябва време, за да се сработим със Сари


Куртоа: Ще ни трябва време, за да се сработим със Сари
Снимка: Getty Images/Gulliver

1130 0

Стражът на Челси Тибо Куртоа призна, че няма търпение да започне работа с новия мениджър на лондончани Маурицио Сари. Италианският специалист официално пое поста в събота, заменяйки начело своя сънародник Антонио Конте. Според Куртоа, който спечели бронзов медал с Белгия от Мондиала в Русия, „сините“ ще се нуждаят от време, за да свикнат с новите изисквания на Сари, но всички в тима са амбицирани за успехи през новия сезон.

„Трудно ми е да говоря за мениджърската рокада, защото не знам точно какво се е случило. В интерес на истината очаквахме това да се случи, тъй като още след края на сезона от ръководството на клуба ни разкриха техните планове. Определено не е лесна задача за новия мениджър да дойде и само за няколко седмици да наложи идеите си. Според мен нашите фенове трябва да разберат, че ще се нуждаем от известно време, за да се адаптираме към него и неговия стил на игра“, заяви Куртоа. 

Стражът на Челси призна, че е разговарял и със своя съотборник в националния отбор на Белгия Дрис Мертенс, който работи със Сари в Наполи. „След всичките позитивни неща, които ми сподели за него, наистина нямам търпение да започнем работа и да се подготвим за много победи през следващия сезон“, допълни вратарят, който спечели „Златната ръкавица“ на Мондиала в Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички