Конте очаква много тежък сезон във Висшата лига


Конте очаква много тежък сезон във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

960 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че възпитаниците му са готови да се борят за втора поредна титла във Висшата лига. Конте смята също така, че конкуренцията в Англия ще бъде убийствена, което ще направи задачата на „сините“ много по-трудна в сравнение с изминалата кампания.

"Има много причини, които ми подсказват, че този сезон ще бъде много по-труден за нас. Може би това ще бъде най-трудната година в моята кариера“, споделя италианецът.

"Напрежението в Англия е огромно, защото това е най-силното първенство в света и има шест отбора, които са готови на всичко, за да се борят за титлата.

Само един отбор обаче може да спечели и само три клуба могат да достигнат до Шампионска лига. Ние ще се борим за титлата до последно, но няма да ни бъде никак лесно. Работим много усилено, за да постигнем тази цел. Напрежението е огромно, но това ми помага да дам най-доброто от себе си", коментира Конте.

"Имам удоволствието да работя с невероятни футболисти. Те всеки ден ми показват и доказват фантастично ниво на работа и голяма отговорност. За мен е чест, а и съм убеден, че те ще искат да се представят много по-добре от миналия сезон", смята наставникът на "сините".

Първият официален мач на Челси е на 6 август (неделя), когато е финалът за Къмюнити Шийлд срещу Арсенал на "Уембли".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички