Жозе Моуриньо захапа ФА на Англия: Защо нямаме нито един мач в понеделник?


Жозе Моуриньо захапа ФА на Англия: Защо нямаме нито един мач в понеделник?
Снимка: Guliver/GettyImages

913 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се оплака от сгъстения график на "червените дяволи" покрай участието им в турнира Лига Европа и липсата на коректност от страна на футболната асоциация на Англия.

."Участието ни в Лига Европа прави нещата по-трудни, особено след като от ФА нито веднъж не ни насрочиха мач за понеделник".

Днес "червените дяволи" започват участието си във втория по сила европейски клубен турнир, а португалецът изрази недоволство от програмата на тима.

С едно просто решение Моуриньо завинаги спечели съблекалнята на Юнайтед

"Не получихме никаква подкрепа, нито веднъж не ни бе даден допълнителен ден почивка. Всъщност, дадоха ни един понеделник, но той е преди мач в Лига Европа.

Така за една седмица ще играем срещу Ливърпул (17 октомври), Фенербахче(20 октомври) и Челси (23 октомври)", коментира Моуриньо.

Манчестър Юнайтед намери идеалния партньор за Погба в средата на терена

"Лига Европа не е турнирът, който аз или играчите искаме, но това е реалността. Сега ще се опитаме да спечелим трофея, но това е много трудно.

Аз успях да намеря мотивацията за себе си и сега трябва да я предам на играчите, защото знам, че Лига Европа не е тяхната мечта", допълни португалският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички