"Холанд явно е ръгбист": Обявиха ас на Манчестър Юнайтед за Играч на месеца във Висшата лига, мрежата "прегря"


"Холанд явно е ръгбист": Обявиха ас на Манчестър Юнайтед за Играч на месеца във Висшата лига, мрежата "прегря"
Снимка: Getty Images

1609 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе избран за Играч на месец септември във Висшата лига. Играчът спечели наградата, след като бе въвлечен и в четирите гола на "дяволите" при победите над Лестър и Арсенал.

„Чувството е хубаво“, каза Рашфорд, получавайки наградата. „Не започнахме сезона толкова силно, така че да спечелим четири победи е наистина добре", добави още нападателят, който подчерта, че любимият му момент от септември е асистенцията за дебютния гол на Антони.

Социалните мрежи буквално "прегряха" от коментари след новината, че Рашфорд е избран за Играч на месеца. Феновете не могат да си обяснят как нападателят на Манчестър Юнайтед е №1 на фона на представянето на Ерлинг Холанд и Кевин де Бройне от Манчестър Сити.

Холанд бележи гол на всяко 13-о докосване!

"Не знаех, че Холанд и Кевин де Бройне са играли ръгби през септември", написа един потребител. "Това е обир! Рашфорд дори не е сред най-добрите 10", гласи коментарът на друг потребител.

"Имам нужда от спешно разяснение за тази награда. Чист обир", "Имаме нужда от ВАР, за да проверим това...", "Това шега ли е или нещо подобно? Някой друг е бил по-добър от Холанд и Кевин де Бройне?", гласят други коментари във Фейсбук.

Рашфорд, който получи контузия наскоро, изглежда ще бъде готов за дербито с Манчестър Сити, където ще може да опровергае критиците си с действия на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички