Гуардиола обяви бъдещето на две от звездите си


Гуардиола обяви бъдещето на две от звездите си
Снимка: .

1667 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че Серхио Агуеро и Венсан Компани ще бъдат част от състава му през следващия сезон във Висшата лига.

„Да, и двамата остават в клуба за следващия сезон”, каза Гуардиола след вчерашната разгромна победа с 5:0 над Уотфорд в заключителния кръг на първенството в Англия. Така "гражданите" завършиха трети в класирането, което им осигури седмо поредно участие в Шампионска лига.

"Те напреднаха много. Венсан игра осем или девет поредни срещи, като видяхме нещо специално в него. Мога да си представя ако Сити спечели титлата той да е една от основните причини за това", смята Гуардиола.

"Агуеро ни помогна много, но не трябва да сме зависими от това, че обезателно ще вкара гол”, коментира още той. Аржентинският нападател има общо 169 попадения в 352 изяви за клуба, но за кратко загуби титулярното си място след пристигането на Габриел Жезус през януари, което предизвика спекулации относно оставането му в Манчестър.

"Следващата кампания ще бъдем по-добри. Аз също съм по-добър треньор от предходната година, но няма да ни е никак не е лесно", заключи испанският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички